Over mij

Mijn naam is Angela Bruins. Jarenlang heb ik met plezier een carrière opgebouwd in het bedrijfsleven. Eerst actief in de arbeidsbemiddeling en hier ook mogen ervaren hoe het is om in een familiebedrijf werkzaam te zijn, als dochter van een ondernemer. Na mijn functie, als manager sales en klantenservice bij een grote uitgeverij, heb ik het roer omgegooid.

Tijdens een intensief (persoonlijk) leiderschapsprogramma heb ik wezenlijke inzichten gekregen, heb ik mezelf beter leren kennen en bovenal ontdekt hoe ik in mijn kracht kan staan en mijn talent nog beter kan inzetten. Ik krijg echt een glinstering in mijn ogen als ik anderen hiermee kan inspireren. Omdat ik mijn rugzak heb kunnen vullen met waardevolle bagage, durfde ik mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Ik wil, als zelfstandig mediator, een verschil maken in jullie leven. Ik geloof zo in deze vorm van conflictbemiddeling, met name als het jullie persoonlijk raakt.
Mijn talent is het doorzien van wat er speelt en door als gevoelsmens verbinding en beweging te brengen die voor jullie passend is. Met verdiepende vragen, oog voor communicatie en onderliggende emoties, stimuleer ik jullie om zelf met oplossingen te komen die er voor jullie toe doen.

Eigen Wijsheid en de zon

Mijn bedrijfsnaam heb ik gekozen omdat ik ervan overtuigd ben dat Eigen Wijsheid je verder brengt. Zet deze in en zorg dat je autonoom blijft, zelfbeschikking houdt en vrijwillig jouw keuzes maakt. Blijf kapitein van jouw schip, ook als het even tegenzit. Mijn Eigen Wijsheid zal ik uiteraard ook inzetten om jullie hierin te begeleiden.

Het logo bevat een icoon dat de opkomende zon voorstelt. De zon staat voor positiviteit en geeft een gevoel dat het weer goedkomt, want wat er ook gebeurt de zon komt altijd weer op.

Ik vertel graag meer over de voordelen van mediation in een persoonlijke kennismaking